Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie (din comert )
  • 1 cutie de 500 ml frisca
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • putina ciocolata rasa
  • 1 plic glazura de caramel (din comert )
  • alune nesarate.

Mod de preparare

Se face o crema din 3 galbenusuri batute cu 3 linguri zahar si o cutie de 500 ml frisca.Se unge fiecare foaie de blat cu frisca obtinuta si se presara ciocolata rasa.Ultima foaie de blat se unge cu glazura caramel si se presara deasupra alune nesarate taiate marunt.Se lasa la frigider 1 ora ca sa se intareasca glazura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise