Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • * 2 cani migdale crude macinate, inmuiate cateva ore
  • * 2 Lg miere sau dupa gust
  • * 2 Lg cafea cereale (opt.)
  • * 2 curmale (opt.)
  • * 2-3 picaturi esenta vanilie
  • * 3-5 linguri apa
  • Umplutura
  • * 2 cani caise
  • * miere dupa gust
  • * cateva picaturi esenta vanilie si rom
  • * 5 Lg nuca de cocos si apa de cocos*
  • Ciocolata
  • 3 Lg cacao
  • 3 Lg miere
  • 2 picaturi vanilie
  • 1 avocado

Mod de preparare

*Daca adaugati interiorul de la nuca de cocos (2-3 lei/buc) cat si apa, va fi foarte delicat si apropiat de inghetata. Blatul se mixeaza in robot de bucatarie, pana devine lipicios.Compozitia se preseaza intr-o forma rotunda, tapetata cu folie de plastic culinara.

Umplutura se prepara in blender, se adauga peste blat, si se da la congelator pentru o ora, sau pana se intareste putin.Ciocolata de asemenea, se prepara foarte simplu prin amestecare si se orneaza tortul, dupa scoterea de la congelator. Se orneaza dupa preferinta. Pentru mai multe retete raw, vizitati http://ligiapop.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise