Tort de ciocolata in 3 straturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • Stratul de ciocolata amaruie :
  • 125 ml smantana
  • 180 gr. ciocolata amaruie
  • 10 gr. gelatina
  • 110 ml, frisca
  • Stratul de ciocolata cu lapte:
  • 125 ml smantana
  • 200 gr. ciocolata cu lapte
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca
  • Stratul de ciocolata alba:
  • 125 ml smantana
  • 300 gr. ciocolata alba
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca

Mod de preparare

Se pune smantana pe foc, cand incepe sa fiarba se pune ciocolata rasa.

Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata.

Se ia de pe foc si se adauga gelatina.

Se amesteca pana se ingrasa putin.

Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta.

Se pune primul strat de ciocolata peste blat si se lasa la frigider pana se intareste,urmand apoi stratul urmator..

Se orneaza dupa bunul plac.

Pofta buna :) !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise