Tort de clatite

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 clatite
  • 8 banane
  • 4 plicuri de frisca Dr Oetker
  • 600ml lapte
  • putina cacao

Mod de preparare

Se taie fiecare banana in jumatate ,pe lungime, si apoi fiecare se infasoara in cate o clatita.Se aseaza pe primul rand 6 clatite,un strat de frisca,apoi randul urmator 4 clatite si frisca ,randul 3 ,3 calite si frisca ,2 clatite si frisca si ultimul rand o clatita si binenteles frisca ,care o intindem bine peste tot tortul,iar la final pudram putina cacao.Inainte de servire il dam la rece pentru o ora.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise