tort de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 300 gr rosii
  • 2 mozzarelle sau 2 bucati de branza dulce sau cascaval
  • parmezan sare pesmet
  • menta un buchetel
  • ulei de masline

Mod de preparare

curatati foile de menat si taiati-le in 3-4, taiati dovleceii in lung, spalti rosiile si taiatile in felii sobtiri. incalziti cuptorul la 200 gr, intre timp puneti pe gratar dovleceii si rosiile pe fiecare parte. ungeti o tava cu uleisi puneti un strat de dovlcei, unul de branza, unul de rosii, unul de menta pana se termina. pe fiecarestrat puneti cate o lingurita de parmezan . l asuprafata punti ulei..

coaceti la cuptor 20 de min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise