Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 cutie mascarpone,
  • 500ml frisca(lichida),
  • cafea (lichida),
  • cacao 30g

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,apoi adaugam cate o lingura de martcarpone pana terminam cutia.Punem o cutie frisca batuta in prealabil si batem bine pana obtinem crema(tare)

Pe un platou punem un rand de piscoturi apoi un rand e crema pana terminam tortul.Deasupra cernem cacao.

pofta buna.!

Mai simplu decat la Tiramisu rețeta originală ;)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise