Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 oua,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 cutie mascarpone,
  • 500ml frisca(lichida),
  • cafea (lichida),
  • cacao 30g

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,apoi adaugam cate o lingura de martcarpone pana terminam cutia.Punem o cutie frisca batuta in prealabil si batem bine pana obtinem crema(tare)

Pe un platou punem un rand de piscoturi apoi un rand e crema pana terminam tortul.Deasupra cernem cacao.

pofta buna.!

Mai simplu decat la Tiramisu rețeta originală ;)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise