Tortelini la cuptor cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un pachet de Tortelini
  • 300g ciuperci taiate
  • 2 oua
  • 300g de carne (pui, salam victoria, parizer etc.)
  • cascaval sau branza

Mod de preparare

Mod de preparare: Se fierb Tortelini dupa instructiunile de pe punga, cu vegeta sau delicat timp de 10-12minute (eu le firb mai mult decat se practica pentru ca imi plac mai bine fierte). Intre timp se taie carnea, cat de mare sau de mic preferati, si ciupercile si se calesc in foarte putin ulei timp de 10 minute. Atat pastele cat si ciupercile si carnea se pun itr-un vas si se amesteca cu cele 2 oua batute. La sfarsit se rade cascaval sau branza pe deasupra (dupa preferinta) si se da la cuptorul incins 20minute. Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise