Tortellini al prosciutto

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O punga Tortellini
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de palmier
  • 100 g cascaval razuit
  • marat verde tocat
  • vegeta.

Mod de preparare

Se pun tortelinni la fiert, in apa cu sare, timp de 15 minute.

Intre timp, se prepara sosul de cascaval:

Se pune uleiul in cratita, se adauga iaurtul, cascavalul ras (se poate adauga pulbere de usturoi) si putina vegeta. Se invirte si se lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se adauga mararul tocat.

Dupa ce au fiert, tortelinni se strecoara si apoi se incorporeaza in sos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise