Tortellini cu branza, ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 grame tortellini, fierte si scurse de apa
  • 1 lingura de ulei
  • 200 grame ciuperci feliate
  • 2-3 rosii, taiate felii subtiri (cu tot cu sos)
  • branza rasa (de preferinta parmesan)
  • sos din cateva frunze de busuioc tocat marunt si 3-4 catei de usturoi pisati

Mod de preparare

Preparare:

Incingeti uleiul in tigaie la foc potrivit si adaugati ciupercile. Dupa 5 minute, adaugati rosiile si amestecati mereu pana incepe sa fiarba. Dati focul la mic si mai lasati 5 minute. Se serveste peste tortellini, cu branza rasa deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise