Tortilla

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 200 g kaizer
  • 5 oua
  • Sare, piper , ulei pentru prajit

Mod de preparare

Taiem kaizerul cubulete si il prajim usor, dupa care il scoatem pe o farfurie. Curatam cartofii, ii spalam, si ii taiem rondele subtiri. Taiem si ceapa julien si o amestecam cu cartofii. Prajim cartofii impreuna cu ceapa si ii scoatem pe o farfurie. Intr-un castron, batem ouale si adaugam cartofii prajiti si kaizerul. Potrivim de sare si piper. Intr-o tigaie in care am pus putin ulei, punem compozitia de cartofi si o lasam sa se patrunda bine. O intoarcem cu ajutorul unei farfurii intinse sa se prajeasca si pe partea cealalta. Tortilla e gata.

O servim calda cu salata la alegere.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise