Tortilla spaniola de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cartofi rosii
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare,piper
  • 4 oua
  • 2 rosii mari carnoase
  • 1/2 legatura patrunjel

Mod de preparare

Se decojesc cartofii, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se toaca ceapa. Se taie jumatati ardeii grasi, se curatata si se taie cubulete. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se incubge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc feliile de cartofi pe ambele fete, la foc mijlociu, cca.10 minute.

Se adauga ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna, se adauga apoi sare si piper. Se aseaza deasupra cartofiilor felii de rosii. Se bat ouale cu sare, piper si patrunjel tocat. Se toarna peste cartofi si se coace totul la cuptor 15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise