Tortul printesei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pachete biscuiti de cacao;
  • 3 creme(depinde cate straturi are tortul)
  • esenta(de portocale sau migdale)
  • un creme ole(de capsuni)
  • o portocala mica
  • 4capsunele(mai maricele)
  • creme ole si cremele au instructiuni pe pachet
  • adik lapte zahar ...etc.
  • cremele 2 la fel si una altfel

Mod de preparare

Se pun la incalzit intr-un ibric 2 lingurite de esenta si cu o jum.de ibric de apa (pt gust)dupa aceea se lasa la racit. Pe o tava se aseaza biscuitii bagati in esenta.(nu se lasa,pt ca se vor inmuia)

Se pregatesc cremele si se ung. Dupa ce am facut cele trei straturi se unge pe deasupra cu crema roz. La sfarsit se orneaza cu capsuni taiate si portocala.

POFTA BUNA!!

NOTA: se poate servi cu un pahar de sampanie, iar la copii cu sampanie de copii

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise