Tortul printesei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pachete biscuiti de cacao;
  • 3 creme(depinde cate straturi are tortul)
  • esenta(de portocale sau migdale)
  • un creme ole(de capsuni)
  • o portocala mica
  • 4capsunele(mai maricele)
  • creme ole si cremele au instructiuni pe pachet
  • adik lapte zahar ...etc.
  • cremele 2 la fel si una altfel

Mod de preparare

Se pun la incalzit intr-un ibric 2 lingurite de esenta si cu o jum.de ibric de apa (pt gust)dupa aceea se lasa la racit. Pe o tava se aseaza biscuitii bagati in esenta.(nu se lasa,pt ca se vor inmuia)

Se pregatesc cremele si se ung. Dupa ce am facut cele trei straturi se unge pe deasupra cu crema roz. La sfarsit se orneaza cu capsuni taiate si portocala.

POFTA BUNA!!

NOTA: se poate servi cu un pahar de sampanie, iar la copii cu sampanie de copii

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise