Ttocana de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg peste curatat
  • 3 cepe
  • 30 g faina
  • 6 ardei grasi
  • 6 rosii
  • 6 cartofi
  • patrunjel verde tocat
  • 100 ml. ulei
  • sare piper condimente.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga cartofii taiati cuburi mici,ardeii taiati felii,rosiile si 200 ml apa. Se lasa la fiert. Cind sint gata se adauga pestele taiat bucati,sare ,piper,si condimentele.Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat amestecat cu smintina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise