Turtite din faina de orez fara gluten

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani faina de orez fara gluten
  • jumatate lingurita sare
  • o lingura ulei de masline
  • jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
  • cca o cana apa calduta

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Impartim aluatul in bilute in functie de marimea tigaii in care se vor coace turtitele. Le intindem pe rand cu sucitorul sau cu mana presarand faina pentru a nu se lipi de blatul pe care le intindem. Le coacem pe ambele parti in tigaia incinsa si unsa in prealabil cu putin ulei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise