Tzatziki

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg iaurt grecesc (mevgal sau total); 4 castraveti; 3 catei usturoi; ulei de masline; un pic de otet si sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja, se rad sau se taie cubulete mici, se pun intr-un tifon sau un prosop si se scurg de apa, apoi se pun intr-un bol, se adauga iaurtul, usturoiul care a fost si el razuit, uleiul de masline, otetul si sarea si se amesteca totul. Se lasa la rece timp de o jumatate de ora. Se poate servi pe paine sau cu pita (turta greceasca), cu carne sau cu orice altceva. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise