Tzatziki

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt sau fromage blanc
  • - un castravete
  • - 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Spalati si decojiti castravetele, taiati-l in cubulete mici

Scurgeti-l bine si amestecati-l cu iaurtul si usturoiul maruntit.

Puneti sare si piper, dupa gust, eventual si putin ulei de masline.

Pastrati la rece cel putin 30 de minute inainte de a servi.

Pentru a da mai multa savoare acestui antreu, puteti adauga si masline verzi (tot in cubulete mici)

Daca va place mai picant, puteti pune putin mustar iute.

Daca vreti sa-i dati un strop de culoare puteti adauga putin ardei gras rosu (tot in cubulete mici)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise