Tzatziki

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • iaurt sau fromage blanc
  • - un castravete
  • - 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Spalati si decojiti castravetele, taiati-l in cubulete mici

Scurgeti-l bine si amestecati-l cu iaurtul si usturoiul maruntit.

Puneti sare si piper, dupa gust, eventual si putin ulei de masline.

Pastrati la rece cel putin 30 de minute inainte de a servi.

Pentru a da mai multa savoare acestui antreu, puteti adauga si masline verzi (tot in cubulete mici)

Daca va place mai picant, puteti pune putin mustar iute.

Daca vreti sa-i dati un strop de culoare puteti adauga putin ardei gras rosu (tot in cubulete mici)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise