Tzatziki

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • o cutie de iaurt gras sau de smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 4 castraveti de marime medie
  • 0 lg de zeama de4 lamaie
  • o lg de ulei de masline
  • o lg de frunze de menta

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se paseaza, iar castravetii se dau pe razatoare mare . Inainte de a se pune intr-un vas cu usturoiul, cu o lg dee ulei de masline si zeama de masline se zeama de lamaie, castraveti se storc bin . Se adauga iaurtul sau smantana , menta si sare dupa gust , apoi se omogenizeaza. Salata se serveste dupa circa 12 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise