Un mujdei putin mai altfel

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se zdrobeste usturoiul, dupa care se adauga putina sare si se freaca pana devine pastos, apoi se pune ulei asa cum se pune si la maioneza, pana cand devine cremos, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai invarte in compozitie inca 30 secunde. Se tine la rece 5-10 minute, apoi e gata de servit. !!!!! Nu beti bauturi carbigazoase dupa ce a-ti mancat un astfel de mujdei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise