Varza noua calita cu coasta afumata

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 verze (3kg)
  • 800g coasta afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 500ml bors proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, oregano, usturoi, marar uscat (toate dupa gust)
  • 200ml ulei de masline

Mod de preparare

Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.

Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru 20-30 de minute, se scoate si se adauga pasta de tomate, apoi se mai lasa la cuptor pana scade toata zeama.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise