Varza rosie cu prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g varza rosie tocata foarte marunt;
  • 150 g prune proaspete (sau prune uscate, inmuiate in 50 g apa), fara samburi si taiate in sferturi;
  • 5 linguri ulei volatil de migdale;
  • 2 linguri sana;
  • 3 linguri zeama de portocale;
  • un praf de scortisoara;
  • un praf de sare de mare;
  • un praf de piper;
  • 1-2 lingurite de miere.
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Toate componentele se amesteca bine, se lasa timp de o ora sa se patrunda si apoi se condimenteaza, dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise