Vin fiert cu fructe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g stafide
  • 4 cl vinars
  • 1,5 l vin rosu tare
  • 100 g zahar candel
  • 10 cuisoare
  • 4 bucati anason
  • 2 batoane de scortisoara
  • felii de lamaie
  • felii de mar

Mod de preparare

Ingredintele se pun la foc intr-un vas mare. Se lasa apoi sa se patrunda 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise