Vinegretă

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 sfeclă roşie mică
  • -3-4 cartofi mari
  • -1 morcov
  • -o mână de mazăre sau fasole boabe
  • -1 cstravecior acru
  • -1 ceapă roşie
  • -1 scrumbie
  • -2 ouă răscoapte
  • -100g măsline
  • -1 lingură ulei
  • -oţet după gust
  • -sare dacă mai este nevoie

Mod de preparare

Se ţine scrumbia 5-6 ore în apă puţin călduţă, cu burta despicată. Se scot toate oasele, se taie bucăţi de lăţimea degetului.

Se fierb separat, sfecla, cartofii, morcovul şi mazărea sau fasolea. Se lasă să se răcească. Cartofii, morcovul şi sfecla se taie felii subţiri şi se amestecă cu mazărea sau fasolea boabe,ceapa tăiată peştişori, ouăle răscoapte şi castravetele, tăiaţi rotocoale. Se adaugă sarea, uleiul şi oţetul.

Se amestecă bine şi se lasă stea aproape o oră să se pătrundă de ulei, oţet şi sare la frigider. Apoi se aşează în salatieră şi se serveşte.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise