Vinete cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • un ou crud
  • 2 cepe medii
  • o lingura mustar
  • 1/2 de lamaie (zeama de la ea)
  • 1 pahar de ulei

Mod de preparare

Se coc vinetele pe o tava bine de tot a intre timp se taie bucatele sau la razatoare doua cepe medii. Dupa ce s-au copt vinetele se toc pe un fund cu un tocator de lemn si pun cepele peste elesi se pregateste maioneza astfel: punem intr-un bol mustarul o lingura, 1/2 zeama de la o lamaie si un ou crud le amestecam bine cu un tel, si punem cate putin ulei. Apoi intr-un robot mixam vinetele si punem maioneza peste si mai mixam putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise