Vinete umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete potrivite,
  • 1 ceapa mare tocata marunt,
  • 250 gr piept de pui taiat cubulete foarte mici,
  • un morcov potrivit-taiat cubulete,
  • 150 gr mozzarella felii subtiri,
  • chiper negru si sare dupa gust,

Mod de preparare

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul si pieptul de pui vreo (10 min), dupa care se adauga miezul de la 1 1/2 de vinata. Se lasa inca 5 min. In vinetele scobite se pun feli de mozzarella, si umplutura de pui pregatita mai devreme,la urma se mai pune o felie de mozzarella deasupra. Se pun in rola timp de 35 min la 220 grade celsius.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise