Vinete umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 vinete,
  • 100g piept pui,
  • 100g carnaciori afumati sau cabanos,
  • 1 ceapa,
  • 2 morcovi,
  • 1 dovlecel mic,
  • 1 cutie ciuperci,
  • jumatate de cutie cu rosii in sos tomat,
  • 8 felii mozarella sau 8 felii de branza topita,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc.

Mod de preparare

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand s-au muiat se scurg si se asaza in tava de la cuptor.

Se prajeste pieptul de pui taiat cubulete, se adauga carnaciorii taiati bucatele mici apoi ceapa, morcovul si

dovlecelul taiate marunt. Se toarna jumatate de pahar cu apa si se lasa sa se inabuseasca 20 minute. La sfarsit se adauga ciupercile si o jumatate de cutie cu rosii in sos tomat, se condimenteaza si se mai lasa 5 minute.

Se umplu cu aceasta compozitie vinetele, se pun deasupra feliile de mozarella si se dau la cuptor pentru 30 minute la 180°.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise