VITA CU SOS DE OTET SI SPANAC

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi de vita
  • 1/2 ceasca de vin rosu
  • 150 g frunze de spanac
  • margarina slaba
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 ceapa mare rosie

Mod de preparare

Spanacul se spala si se lasa la scurs.Muschiul de vita se taie in felii de grosimea unui deget si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon pe ambele parti.Carnea de vita isi schimba gustul daca este prajita prea tare!Intre timp se amesteca vinul rosu cu otetul balsamic si cu ceapa taiata marunt.Cand carnea este gata dar, inca in sange,se aseaza feliile pe un pat de frunze proaspete de spanac si se toarna sosul peste ea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise