Vitel Stroganoff

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne de vita taiata cubulete
  • 500 g ciuperci
  • o ceapa mare
  • 1-2 castraveciori murati taiati rondele
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 200 ml bulion
  • sare, piper, boia
  • cartofi, smantana, marar tocat

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea de vita, iar cand aceasta este calita se adauga ciupercile taiate mai mare. Se adauga sare piper si boia dupa gust. Cand si ciupercile sunt calite se adauga castraveciorii rondele, mustarul si bulionul.

Se sevesc cu garnitura de cartofi natur pe care se presara marar tocat si smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise