Yakisoba - Paste prajite

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • 300g paste din faina de grau
  • 150g carne de porc
  • ~150g morcovi
  • ~150g varza
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Carnea se taie bucatele cat mai mici, varza se taie fasii, morcovii rondele.

Carnea se prajeste in putin ulei, Cand s-a rumenit se adauga legumele si se calesc impreuna pana cand acestea din urma s-au inmuiat. Se adauga apoi pastele scurse de apa si cele 2 linguri de soia. Se amesteca si se lasa sa sfaraie pe foc pana cand se evapora toata umezeala. Se potriveste de sare.

Se serveste imediat. Pofta buna!

Alte retete delicioase gasiti pe blogul The Green Foot!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise