Yuca Prajita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 radacini de yuca
  • achiote
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare

Se iau radacinile de yuca, se curata, se taie in dreptunghiuri, si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba 25-30 de minute pana nu mai este asa de tare dupa care se scot bucatile de yucca din apa se scurg si se tamponeaza indepartandu-se surplusul de apa.

Se sareaza, pipereaza si se condimenteaza cu achiote si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se aseaza pe servetele absorbante pentru a se-ndeparta surplusul de ulei. Se serveste ca garnitura la preparatul principal sau se serveste separat.

Are un gust asemanator cu cartoful, facand parte din aceeasi familie.

Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise