Zacusca cu vinete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg ardei capia
  • 3 kg gogosari
  • 2 kg ardei gras rosu
  • 5 kg vinete
  • 2 kg ceapa
  • 2 kg morcov
  • 3 kg rosii
  • sare
  • aproximativ 2 litri ulei
  • oregano
  • cayena

Mod de preparare

Coacem ardei,gogosari ,capia si vinetele.Le curatim de coaja si ii dam prin masina de tocat.Curatim ceapa si morcovul deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata,si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardei.

Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda.Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii,ulei daca mai e nevoie ,sarea ,oregano si cayena dupa gust.cand deja incepe sa uleiul sa se ridice...incepem sa punem zacusca la borcane....

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise