Zacusca mexicana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei gras
  • 1 kg mere
  • 1 kg ceapa
  • 1 kg morcov
  • 1 kg telina
  • 1-2kg vinete coapte
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri zahar
  • 3 pahare apa
  • 1 l ulei
  • 1-1
  • 5 l suc de rosii
  • 1 lingura sare

Mod de preparare

1 kg gogosari+1 kg de ardei gras,se dau prin masina de tocat si se pun la fiert in 200 ml ulei pana cand sunt fierte.1 kg mere+1 kg ceapa se toaca prin masina de tocat si se calesc in 200 ml ulei,pana se inmoaie.1 kg morcov+1 kg telina se toaca si se fierb in 200 ml ulei,din cand in cand se adauga 1 pahar de apa(circa 3 ori).1-2 kg vinete coapte se amesteca cu 200 ml ulei.Cand toata compozitia s-a racit de amesteca si se adauga 1-1,5 l suc de rosii,200 ml ulei,1 lingura sare,2 linguri miere,2 linguri zahar.Inainte de a se pune la foc se toaca cu mixerul si se pun la fiert pentru 45-60 de minute.Se pun fierbinte in borcane si se sterilizeaza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise