Morcovul se curata si se da pe razatoasea cu gauri mari.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Se pune 1 l apa la fiert cu putina sare, adaugam morcovul razuit, ceapa intreaga, pasta de gogosari, fire de marar , piper si zeama de oase si lasam sa fiarba bine.
Cand morcovul este fiert adaugam zerul si lasam sa dea in clocot ciorba.
Batem bine ouale si adaugam in bol un polonic de ciorba fierbinte, invartim cu lingura sa se amestece bine cu ouale , apoi rasturnam compozitia in ciorba clocotinda.
Lasam sa dea un clocot si stingem focul sub ciorba.
Deasupra se presara verdeata si se serveste zeama cu smantana si cu ardei iute.
Este o ciorba foarte usor de facut, ieftina dar foarte gustoasa !
Testati-o si nu veti regreta !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise