Drob de pui in aluat de foietaj este o reteta delicioasa si simpla, perfecta pentru mesele de sarbatori sau ca gustare festiva. Acest preparat combina carnea suculenta de pui cu aroma intensa a ierburi aromate, intr-o crusta usor crocanta de aluat de foietaj. Usor de preparat, dar cu un rezultat impresionant, drobul de pui in aluat de foietaj este ideal pentru a adauga un strop de rafinament oricarei mese.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii