Tort Medovik - reteta traditionala ruseasca cu miere si crema de smantana. Descopera cum sa prepari acest desert delicios, cu foi subtiri si aromate cu miere, umplute cu o crema fina de smantana. Tortul Medovik este perfect pentru ocazii speciale, impresionand prin gustul sau unic si textura delicata. Afla pasii detaliati si sfaturi utile pentru un tort Medovik autentic, ideal pentru a incanta familia si prietenii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii