Mod de preparare
Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se condimentează pieptul de pasăre cu sare şi piper. Într-o tigaie se încălzeşte uleiul, se adaugă ceapa, se înăbuşă şi se stinge cu vinul şi cu bulionul. Se adaugă carnea şi se poşează (se fierbe la foc mic), pe fiecare parte, circa 7-8 minute. Se scote carnea şi se pune într-o formă termorezistentă. Sosul se reduce prin fierbere, până mai rămâne o cantitate de circa 2 linguri. Se toacă mărarul mărunt, smântâna se bate frişcă. Într-un bol se amestecă gălbenuşul şi sosul scăzut, apoi se adaugă frişca. Acest amestec se toarnă peste carne şi se introduce vasul la cuptor, sub flacăra de la grătar, şi se gratinează circa 3-4 minute. Se serveşte imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii