Mod de preparare
Se preîncălzeşte cuptorul, pe faza de grătar. Se toacă ceapa mărunt. Se condimentează pieptul de pasăre cu sare şi piper. Într-o tigaie se încălzeşte uleiul, se adaugă ceapa, se înăbuşă şi se stinge cu vinul şi cu bulionul. Se adaugă carnea şi se poşează (se fierbe la foc mic), pe fiecare parte, circa 7-8 minute. Se scote carnea şi se pune într-o formă termorezistentă. Sosul se reduce prin fierbere, până mai rămâne o cantitate de circa 2 linguri. Se toacă mărarul mărunt, smântâna se bate frişcă. Într-un bol se amestecă gălbenuşul şi sosul scăzut, apoi se adaugă frişca. Acest amestec se toarnă peste carne şi se introduce vasul la cuptor, sub flacăra de la grătar, şi se gratinează circa 3-4 minute. Se serveşte imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii