Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
12 foi de lasagna cu spanac, fierte, , 20 bilute de mozzarella (150 gr), 400 gr rosii cherry, injumtatite, , , 190 gr branza afumata Cedar, rasa, , , 370 gr branza Feta, sfaramitata, 3 linguri pesto, , , frunzulite de busuioc, , Pentru sos, 300 gr smantana (30% grasime), 1-2 lingurite sare de mare cu ierburi aromatice, ½ lingurita piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

21 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele.
Se unge un vas termorezistent cu 1/3 din sos.Se aseaza peste sos 3 foi de lasagna.Se presara peste foi branza feta apoi se stropeste cu pesto.Se acopera cu alte 3 foi de lasagna.Se presara peste acest strat branza cedar.Se acopera apoi cu alte 3 foi de lasagna.Peste aceste foi se presara bilutele de mozzarella si 300 gr rosii cherry.Se acopera cu ultimele 3 foi de lasagna.Se toarna peste lasagna sosul ramas si se preasra cu rosii cherry.Se da la cuptor 20 minute pana cand branzeturile s-au topit usor apoi se decoreaza cu frunzulite de busuioc si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "3 Cheese Lasagna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ficat cu usturoi

Ficat cu usturoi

Se spala ficatii si se pun la prajit in ulei, dupa care se adauga si ceapa. Se lasa pana este gata

4 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2011

    Foarte buna reteta si eu fac in genul asta arata minunat.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata foarte bine...cu branza nu am incercat inca.

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Ei... lasagna asta o pot manca. Cea cu carne nu imi place. Excelenta reteta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      Super bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

      O Lasagna tare gustoasa.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

      Ce bine arata!!!!!!!! si cred ca tare gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

21 voturi

Ingrediente

  • 12 foi de lasagna cu spanac
  • fierte
  • 20 bilute de mozzarella (150 gr)
  • 400 gr rosii cherry
  • injumtatite
  • 190 gr branza afumata Cedar
  • rasa
  • 370 gr branza Feta
  • sfaramitata
  • 3 linguri pesto
  • frunzulite de busuioc
  • Pentru sos
  • 300 gr smantana (30% grasime)
  • 1-2 lingurite sare de mare cu ierburi aromatice
  • ½ lingurita piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta si eu fac in genul asta arata minunat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta pesto