Se incinge cuptorul la 200°C.
Pentru sos, se amesteca toate ingredientele.
Se unge un vas termorezistent cu 1/3 din sos.Se aseaza peste sos 3 foi de lasagna.Se presara peste foi branza feta apoi se stropeste cu pesto.Se acopera cu alte 3 foi de lasagna.Se presara peste acest strat branza cedar.Se acopera apoi cu alte 3 foi de lasagna.Peste aceste foi se presara bilutele de mozzarella si 300 gr rosii cherry.Se acopera cu ultimele 3 foi de lasagna.Se toarna peste lasagna sosul ramas si se preasra cu rosii cherry.Se da la cuptor 20 minute pana cand branzeturile s-au topit usor apoi se decoreaza cu frunzulite de busuioc si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii