autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

4 Cozonaci

Autor: xl5_aliens (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: xl5_aliens (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente, , •2kg fàinà., •250g margarinà., •1/4 pachet drojdie., •250g zahàr., •10 ouà., •1 canà iaurt., •ulei., •sare., , Ingrediente pentru umpluturà, , •1 canà nucà màcinatà şi opàrità în 1 canà lapte fierbinte., •200gr. zahàr., •200gr. cacao.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Drojdia se înmoaie cu apà càlduţà şi se pune în fàinà. Se bat albuşurile spumà apoi se adaugà gàlbenuşurile şi se pun în fàinà, apoi sarea, margarina şi se fràmântà bine. Se adaugà la urmà iaurtul şi uleiul. Se lasà sà creascà.

Coca se împarte în 8, se fac foi şi se adaugà umplutura. Se ruleazà una câte una şi apoi se împletesc câte douà şi le pune-m în forme apoi la cuptor pânà sunt gata. Se încearcà cu un pai.
Daca ti-a placut reteta noastra "4 Cozonaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
COZONACI

COZONACI

In primul rand, se da drumul la cuptor si toate ingredientele se acomodeaza la temperatura bucatariei,

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonaci Pascali

Cozonaci Pascali

Preparare: Se fărâma drojdia şi se dizolvă în puţin lapte cald. Se adaugă zahărul,

1 vot    1 comentariu
3h 40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente
  • •2kg fàinà.
  • •250g margarinà.
  • •1/4 pachet drojdie.
  • •250g zahàr.
  • •10 ouà.
  • •1 canà iaurt.
  • •ulei.
  • •sare.
  • Ingrediente pentru umpluturà
  • •1 canà nucà màcinatà şi opàrità în 1 canà lapte fierbinte.
  • •200gr. zahàr.
  • •200gr. cacao.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec cu lamaie