4 Cozonaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • • 2kg fàinà.
  • • 250g margarinà.
  • • 1/4 pachet drojdie.
  • • 250g zahàr.
  • • 10 ouà.
  • • 1 canà iaurt.
  • • ulei.
  • • sare.
  • Ingrediente pentru umpluturà
  • • 1 canà nucà màcinatà şi opàrità în 1 canà lapte fierbinte.
  • • 200gr. zahàr.
  • • 200gr. cacao.

Mod de preparare

Drojdia se înmoaie cu apà càlduţà şi se pune în fàinà. Se bat albuşurile spumà apoi se adaugà gàlbenuşurile şi se pun în fàinà, apoi sarea, margarina şi se fràmântà bine. Se adaugà la urmà iaurtul şi uleiul. Se lasà sà creascà.

Coca se împarte în 8, se fac foi şi se adaugà umplutura. Se ruleazà una câte una şi apoi se împletesc câte douà şi le pune-m în forme apoi la cuptor pânà sunt gata. Se încearcà cu un pai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise