1. Se amesteca intr-o craticioara, la foc mic, sucul cu zaharul, glucoza, sarea de lamaie si cativa stropi de colorant. Se incinge compozitia pana la 150*C., amestecand mereu. Ajungand sa dea cateva clocote,se ia craticioara de pe foc si se pune intr-un vas cu apa rece pentru ca sa nu mai fiarba.
2. Se toarna compzitia cu o lingura, pe o tava, in forma de cercuri. Se infig imediat tepusele in cercuri si se mai picura putina compozitie deasupra. Se lasa acadelele sa se raceasca.
Nota: acadelele se infasoara in celofan si se impodobesc cu o panglica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii