Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
* Pune zaharul, untul, laptele si cacaoa la fiert intr-o craticioara. La foc mic amesteca din cand in cand, sa se formeze un sos. Sosul nu trebuie sa fie foarte gros
* Lasa sosul sa se racoreasca putin. Amesteca in el esenta de rom.
* Pune biscuitii intr-un castron si amesteca-i cu rahat si alune. Toarna melasa, daca folosesti
* Toarna sosul de cacao si incepe sa framanti compozitia cu mana, pana ce toate se leaga.
* Daca e foarte subtire compozitia (ceea ce n-as crede) mai pune biscuiti. Daca e prea densa compozitia, pune putin lapte.
* Imparte compozitia in doua, pune o jumatate pe folie si formeaza un sul. Preseaza putin, ca sa nu fie gauri in salam.
* Infasoara salamul in folie.
* Fa acelasi lucru pentru a doua jumatate de compozitie. Pune-le la frigider pana a doua zi
* Taie feliute salamul si serveste-l ca desert.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii