Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
* Pune zaharul, untul, laptele si cacaoa la fiert intr-o craticioara. La foc mic amesteca din cand in cand, sa se formeze un sos. Sosul nu trebuie sa fie foarte gros
* Lasa sosul sa se racoreasca putin. Amesteca in el esenta de rom.
* Pune biscuitii intr-un castron si amesteca-i cu rahat si alune. Toarna melasa, daca folosesti
* Toarna sosul de cacao si incepe sa framanti compozitia cu mana, pana ce toate se leaga.
* Daca e foarte subtire compozitia (ceea ce n-as crede) mai pune biscuiti. Daca e prea densa compozitia, pune putin lapte.
* Imparte compozitia in doua, pune o jumatate pe folie si formeaza un sul. Preseaza putin, ca sa nu fie gauri in salam.
* Infasoara salamul in folie.
* Fa acelasi lucru pentru a doua jumatate de compozitie. Pune-le la frigider pana a doua zi
* Taie feliute salamul si serveste-l ca desert.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii