Zaharul se pune peste afine intr-o damigeana de 10 l, se lasa 3-5 zile la umbra dupa care se pune in pivnita minim 30 zile in care se agita de cateva ori.
Se toarna alcoolul si apa dupa care se mai lasa 3 zile pentru omogenizare.
Indicatii: fructele de padure nu se spala si perioada de 30 zile daca se mareste calitatea bauturii creste. Am folosit afine care au stat la macerat 3 ani si a iesit o afinata f. buna.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii