Zaharul se pune peste afine intr-o damigeana de 10 l, se lasa 3-5 zile la umbra dupa care se pune in pivnita minim 30 zile in care se agita de cateva ori.
Se toarna alcoolul si apa dupa care se mai lasa 3 zile pentru omogenizare.
Indicatii: fructele de padure nu se spala si perioada de 30 zile daca se mareste calitatea bauturii creste. Am folosit afine care au stat la macerat 3 ani si a iesit o afinata f. buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii