Se pun afinele in damigeana,se pune zaharul si se lasa 3-4 zile la soare[nu chiar in soare],se adauga dupa aceea essenta de rom,zaharul vanilat,samburi de caise si se mai lasa 2-3 zile amastacandu-se in fiecare zi[de 2 ori],dupa ce au trecut cele 7-8 zile punem alcoolul si lasam alte 7 zile intrun loc racoros,in acest timp mai miscam de cateva ori damigeana,dupa care putem sa o umplem[indicat ar fi cu rachiu de cereale,vodca de mai slaba calitate,nu indic tuica- ii schimba toata savoarea].
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii