autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

Altfel de pane

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
500g carne de pui fiarta, 2 oua, 2 linguri faina, 2 linguri mustar dulce cu seminte de mustar in el, 1 cana lapte, sare, piper, marar, ulei ptr. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea fiarta se desface in fasii potrivit de mari, se sareaza si se pipereaza . Se bat ouale bine,se adauga mustarul si faina si se amesteca bine pentru a nu avea cocoloase.Se adauga usor laptele , amestecand continuu, apoi mararul tocat marunt. Se trec fasiile de carne prin aceasta compozitie, care trebuie sa fie ca un aluat de clatite, si se pun la prajit in ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Altfel de pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper

18 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Tocanita de vita si ciuperci cu cartofi

Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati

4 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Multumesc!

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte interesanta reteta,

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoasa mancarea! Imi place.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Multumesc pentru aprecieri!

    • Tiberius77

      Tiberius77 (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Mi-a placut reteta, multumesc pentru ea :)

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      bun trebuie sa fie !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Cred ca este tare gustos...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Interesant de incercat.Se tine minte.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      buna reteta ta!felicitari

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      O voi incerca si eu.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Suna bine reteta ta.Cred ca este tare aromata,mai ales de la marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de pui fiarta
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar dulce cu seminte de mustar in el
  • 1 cana lapte
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei ptr. prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura la capac cu ardei