autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu carne

Altfel de pane

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
500g carne de pui fiarta, 2 oua, 2 linguri faina, 2 linguri mustar dulce cu seminte de mustar in el, 1 cana lapte, sare, piper, marar, ulei ptr. prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea fiarta se desface in fasii potrivit de mari, se sareaza si se pipereaza . Se bat ouale bine,se adauga mustarul si faina si se amesteca bine pentru a nu avea cocoloase.Se adauga usor laptele , amestecand continuu, apoi mararul tocat marunt. Se trec fasiile de carne prin aceasta compozitie, care trebuie sa fie ca un aluat de clatite, si se pun la prajit in ulei incins cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Altfel de pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecei pane - putin mai altfel

Dovlecelul se curata si apoi se rade pe razatoarea cu gauri mari. Ouale se bat bine cu sare si piper

20 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Multumesc!

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte interesanta reteta,

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustoasa mancarea! Imi place.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Multumesc pentru aprecieri!

    • Tiberius77

      Tiberius77 (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Mi-a placut reteta, multumesc pentru ea :)

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      bun trebuie sa fie !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Cred ca este tare gustos...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Interesant de incercat.Se tine minte.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      buna reteta ta!felicitari

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      O voi incerca si eu.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Suna bine reteta ta.Cred ca este tare aromata,mai ales de la marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de pui fiarta
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri mustar dulce cu seminte de mustar in el
  • 1 cana lapte
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei ptr. prajit

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc