Se amesteca margarina cu apa, otetul si bicarbonatul, se pune coaja rasa de lamaie si faina si se framanta un aluat care se intinde pe plansa de lucru si se taie in forme de patratele care se umplu cu rahat sau gem si se ruleaza in forma de cornulet. Atentie sa lipiti bine colturile! Se coc la cuptor la foc potrivit. Daca se face foaie de placinta se adauga in plus si un ou si se imparte apoi coca in 2 parti egale care se intind. Se poate pune umplutura de mere sau de branza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii