autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

aluat cu lapte batut

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
250 ml ulei,125 ml lapte batut,1/2 lingurita biocarbonat.faina cat cuprinde,coaja si zeama de la 1/2 lamai

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu laptele batut ,se adauga bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie,coaja de lamaie si faina cat cuprinde ca sa devina un aluat potrivit de tare,din care se intind doua foi de placinta
Daca ti-a placut reteta noastra "aluat cu lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
LIPIE  PENTRU KEBAB

LIPIE PENTRU KEBAB

Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate

41 voturi    13 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac impletit cu mac

Cozonac impletit cu mac

Drodia se dizolva in putin lapte caldut si se lasa sa se umfle vreo 10 minute. Din toate ingredientele

6 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 ml ulei,125 ml lapte batut,1/2 lingurita biocarbonat.faina cat cuprinde,coaja si zeama de la 1/2 lamai

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu sunca