autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat de foetaj

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - apa 200ml, - ulei 4 linguri, - faina 350g, - sare ~un varf de cutit, - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, dupa care se intinde crema peste aluat, se ruleaza pe lungime si se baga la rece. Dupa jumatate de ora este gata pentru a fi folosit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu doua umpluturi

Tarta cu doua umpluturi

Se zdrobeste cubul de drojdie si se amesteca cu 1/2 lingurita zahar, 1 lingura faina si 40 ml apa.

2 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Croissante cu crenvursti

Croissante cu crenvursti

Se incepe cu a freca drojdia cu zaharul pana devine lichida. Din faina, apa, ulei, drojdia lichefiata,

1 vot    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana , 14 noiembrie 2009

    aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

  • Fara foto

    ovidiu , 13 noiembrie 2009

    cred ca va cam grabiti si nu rezulta nimic

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Cred ca reteta nu este completa! Poate Gabriela o va completa pe viitor!

    • Fara foto

      cristina , 31 iulie 2009

      Din cate stiu de la mama acest aluat trebuie lucrat ceva timp nu doar facut si e gata.........

    • Fara foto

      kami , 09 decembrie 2008

      Nu este reusita reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - apa 200ml
  • - ulei 4 linguri
  • - faina 350g
  • - sare ~un varf de cutit
  • - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Raporteaza reteta

zana

aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Retese (placinte) cu branza Focsani