autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat de foetaj

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - apa 200ml, - ulei 4 linguri, - faina 350g, - sare ~un varf de cutit, - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, dupa care se intinde crema peste aluat, se ruleaza pe lungime si se baga la rece. Dupa jumatate de ora este gata pentru a fi folosit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Melcisori  cu stafide

Melcisori cu stafide

Cernem faina intr-un castron, si facem o gaura in mijloc. Presaram drojdia in mijloc si amestecam

6 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Piine marocana

Piine marocana

Aluatul eu il fac cu mixerul caci este mai usor la framintat.Se pune aluatul la dospit intr-un bol

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana , 14 noiembrie 2009

    aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

  • Fara foto

    ovidiu , 13 noiembrie 2009

    cred ca va cam grabiti si nu rezulta nimic

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Cred ca reteta nu este completa! Poate Gabriela o va completa pe viitor!

    • Fara foto

      cristina , 31 iulie 2009

      Din cate stiu de la mama acest aluat trebuie lucrat ceva timp nu doar facut si e gata.........

    • Fara foto

      kami , 09 decembrie 2008

      Nu este reusita reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - apa 200ml
  • - ulei 4 linguri
  • - faina 350g
  • - sare ~un varf de cutit
  • - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Raporteaza reteta

zana

aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
baigli cu nuca