autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat de foetaj

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - apa 200ml, - ulei 4 linguri, - faina 350g, - sare ~un varf de cutit, - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se framanta toate ingredientele, dupa care se intinde crema peste aluat, se ruleaza pe lungime si se baga la rece. Dupa jumatate de ora este gata pentru a fi folosit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata

Se separa cele 8 oua. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, adaugandu-se treptat si zaharul;

29 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini placinte cu varza murata

Mini placinte cu varza murata

Aluatul Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zana , 14 noiembrie 2009

    aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

  • Fara foto

    ovidiu , 13 noiembrie 2009

    cred ca va cam grabiti si nu rezulta nimic

  • irina

    irina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Cred ca reteta nu este completa! Poate Gabriela o va completa pe viitor!

    • Fara foto

      cristina , 31 iulie 2009

      Din cate stiu de la mama acest aluat trebuie lucrat ceva timp nu doar facut si e gata.........

    • Fara foto

      kami , 09 decembrie 2008

      Nu este reusita reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - apa 200ml
  • - ulei 4 linguri
  • - faina 350g
  • - sare ~un varf de cutit
  • - margarina 250g si faina 200g pentru crema

Raporteaza reteta

zana

aluatul trebuie anpaturit si antins de mai multe ori

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu masline