Turnati faina si sarea pe o suprafata uscata si faceti in centru o adancitura in care adaugati drojdia si zaharul dizolvate in prealabil in apa calduta. se aduce spre centru faina si se amesteca cu apa. se trece la framantatul cu mainile cca 10 min. Presarati aluatul cu faina, acoperiti-l cu folie de plastic si lasati-l 15 min la temp. camerei.Impartiti aluatul in 6 bile apoi intindeti fiecare bila de cca 0,5 cm grosime si lasati-le 15 min la crescut . Cand vreti sa coaceti pizza incingeti cuptorul, puneti aluatul in tava de pizza si puneti garniturile dorite dar atentie nu incarcati pizza cu ele. Intotdeauna puneti deasupra 3-4 lg de sos de rosii mai grosut si apoi puneti restul de garnituri. Coaceti 7-10 min pana evine usor aurie. E ca cea de la pizzerie!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii