autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat de tăiței cu ou

Autor: laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
150 g făină, 1 praf de sare, 1 ou, 150 ml de apă, 1 linguriță ulei(de susan)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Făina se pune într-un castron și se sărează ușor,se adaugă oul ,apa, și uleiul. Se frământă un aluat elastic.
2. Se întinde aluatul(cât se poate de subțire) încet, pe o planșetă presarată în prealabil cu făină.
3. Se pune la rece o jumătate de oră.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de tăiței cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru taitei de casa cu ou

Aluat pentru taitei de casa cu ou

Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Apoi se intinde o foaie subtire,se

51 voturi    10 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si

13 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    laura (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    multumesc si va invit sa cititi si celelalte retete postate(pana acum doar din bucataria chinezeasca)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Bine ai venit printre noi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 150 g făină
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 150 ml de apă
  • 1 linguriță ulei(de susan)

Raporteaza reteta

laura (Chef de cuisine)

multumesc si va invit sa cititi si celelalte retete postate(pana acum doar din bucataria chinezeasca)

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine pufoasa