autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat de tăiței cu ou

Autor: laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
150 g făină, 1 praf de sare, 1 ou, 150 ml de apă, 1 linguriță ulei(de susan)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Făina se pune într-un castron și se sărează ușor,se adaugă oul ,apa, și uleiul. Se frământă un aluat elastic.
2. Se întinde aluatul(cât se poate de subțire) încet, pe o planșetă presarată în prealabil cu făină.
3. Se pune la rece o jumătate de oră.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de tăiței cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aluat pentru taitei de casa cu ou

Aluat pentru taitei de casa cu ou

Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Apoi se intinde o foaie subtire,se

55 voturi    10 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • laura (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    multumesc si va invit sa cititi si celelalte retete postate(pana acum doar din bucataria chinezeasca)

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Bine ai venit printre noi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 150 g făină
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 150 ml de apă
  • 1 linguriță ulei(de susan)

Raporteaza reteta

laura (Chef de cuisine)

multumesc si va invit sa cititi si celelalte retete postate(pana acum doar din bucataria chinezeasca)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Focaccia de cartofi cu cascaval afumat si carnati