Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr faina, 200 gr unt sau 250 gr margarina, 100 gr zahar, 3 galbenusuri, , putina sare, coaja de lamiie
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la
sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine
amestecate. Se face ca o sfera si se lasa 1-2 ore, la rece, sau mai mult,
chiar pina a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de tarte" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cernem faina intr-un castron, untul din frigider, se taie cuburi, se faramiteaza cu faina, pana devine
9 voturi
4 comentarii
1h 15 min
Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se desface usor si se intinde pe masa.Se presara cu
10 voturi
21 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dana , 20 iunie 2010
muiat