Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muiat si,
la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine
amestecate. Se da forma unei sfere si se lasa 1 -2 ore la rece, sau mai
mult, pina a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii