autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - faina 350g, - margarina 250g, - apa 100ml, - otet ~ o lingura

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine dupa care se baga la rece pentru cateva ore inainte de folosire. Aluatul fraged este folosit in general pentru placinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu prune si aluat fraged

Prajitura cu prune si aluat fraged

Prunele le punem intr-o sita la scurs iar sub ele un castron in care sa se lase zeama. Blatul 1: Intr-un

0 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Cosulete de aluat fraged cu rubarba

Cosulete de aluat fraged cu rubarba

Pentru aluat: se amesteca toate ingredientele, apoi invelim aluatul in folie alimentara si il dam

1 vot    3 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - faina 350g
  • - margarina 250g
  • - apa 100ml
  • - otet ~ o lingura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata