autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Aluat fraged

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente:, , - faina 350g, - margarina 250g, - apa 100ml, - otet ~ o lingura

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta bine dupa care se baga la rece pentru cateva ore inainte de folosire. Aluatul fraged este folosit in general pentru placinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Aluat fraged pentru burekitas

Aluat fraged pentru burekitas

Aluatul se face la robotul de bucatarie in pulsuri pana se aduna aluatul; se inveleste in celofan

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - faina 350g
  • - margarina 250g
  • - apa 100ml
  • - otet ~ o lingura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flanc cu capsuni